🤩 ❤️ OSLÁVTE VEĽKÚ NOC SO ŠPECIÁLNOU ZĽAVOU 4 % 🤩 ❤️ ŠPECIÁLNA ZĽAVA 4 % BUDE AKTIVOVANÁ VLOŽENÍM ZĽAVOVÉHO KÓDU: USETRI4 🤩 ❤️ 👉 ZÍSKAŤ ZĽAVU JE JEDNODUCHÉ, V KOŠÍKU STAČÍ ZAKLIKNÚŤ POLÍČKO MÁM ZĽAVOVÝ KÓD, VLOŽIŤ KÓD: USETRI4 🤩 ❤️ A ZĽAVA JE VAŠA 🤩 ❤️ 🤩 STLAČENÍM TLAČIDLA MÁM ZĽAVOVÝ KÓD SA ZĽAVA AKTIVUJE!

CENOVÝ HIT - LUXUSNÉ VÔNE ZA AKCIOVÉ CENY

Parfémy Yodeyma - Luxusné vône za dostupné ceny

Vitajte na našom blogu, kde sa budeme venovať vôňam značky Yodeyma. Značka Yodeyma sa snaží prinášať luxusné vône za dostupné ceny, čím sa stáva obľúbenou voľbou mnohých zákazníkov. V tomto článku vám predstavíme značku Yodeyma a jej najobľúbenejšie vône.

                                           beautiful_smilling_woman_with_perfume_spring_flower_bo

O značke Yodeyma

Značka Yodeyma pochádza z Francúzska a bola založená v roku 1996. Od tej doby sa stala obľúbenou voľbou pre mnohých zákazníkov, ktorí hľadajú kvalitné a luxusné vône za rozumné ceny. Yodeyma vyrába vône, ktoré sú inšpirované svetovo známymi vôňami, no zároveň sú jedinečné a originálne. Značka sa snaží zabezpečiť, aby každá vôňa bola kvalitná a vydržala dlhšiu dobu na pokožke. Každý parfém, ktorý nájdete na našom e-shope, prešiel náročným testovaním a kontrolou kvality, aby sme Vám mohli ponúknuť len to najlepšie.

Najobľúbenejšie vône značky Yodeyma

No.1 Parfém YODEYMA Cheante EDP s vonnou kompozíciou ako Chanel - Coco Mademoiselle

Jednou z najobľúbenejších vôní značky Yodeyma je vôňa s názvom Cheante s vonnou kompozíciou ako Chanel - Coco Mademoiselle. Táto vôňa bola inšpirovaná slávnou vôňou Chanel Coco Mademoiselle, no zároveň má svoje originálne prvky. Táto delikátna kvetinová vôňa vás bude sprevádzať na každý okamih. Jej vonná kompozícia je neuveriteľne úchvatná, jemne svieža a úchvatná zároveň. Vašu novú vôňu Cheante si istotne všimne nielen vaše najbližšie okolie. Dôkladne v sebe mieša tóny jazmínu, pomaranča, ruže, mandarínky, bergamotu, pačuli, vanilky a iných vzácnych ingrediencií. Vôňa Cheante je určená pre sebavedomú, modernú a charizmatickú ženu, ktorá sa vie odmeniť a vie si vychutnávať život.

No. 2 Parfém YODEYMA Black Elixir EDT s vonnou kompozíciou ako Yves Saint Laurant -  Black Opium

Ďalšou obľúbenou vôňou značky Yodeyma je vôňa  -  YODEYMA Black Elixir EDT. Táto vôňa bola inšpirovaná slávnou vôňou Yves Saint Laurent Black Opium. Čerstvá edícia toaletnej vody YODEYMA Black Elixir vás pozýva „zažiť novú, rafinovanú závislosť“. Energická, impulzívna a závislá na zábave, žena BLACK Elixir rada skúša nové zážitky so svojimi priateľmi. Žije v danom okamihu a neustále hľadá neočakávané. Jej podpis vône: nová žiariaca závislá toaletná voda. “ Zloženie je pikantné a sladké kvetinovo-orientálne s rozpoznateľným gurmánskym kávovým akordom, ktorý je v tejto variante osviežený hruškovými a citrusovými akordmi v hornej časti. Srdce je zložené z bielych kvetov položených na orientálnom a drevitom základe. Vôňa je veľmi zmyselná a ženská, no zároveň je vhodná aj na večerné nosenie.

No. 3: Parfém YODEYMA Celebrity Woman s vonnou kompozíciou  Lancôme - La Vie Est Belle.

Poslednou z najobľúbenejších vôní značky Yodeyma je vôňa Celebrity Woman s vonnou kompozíciou  Lancôme - La Vie Est Belle.  Koncepcia tejto vône je zameraná na myšlienku prirodzenej a jednoduchej krásy, slobody od konvencií a výberu kedysi vlastnej vízie šťastia. Vôňa je akýmsi pohľadom na život, inšpirovaným radosťou a potešením z malých vecí. Túto gurmánsku, ale elegantnú kompozíciu vyvinuli parfuméri YODEYMA PARIS.  Kosatec je kľúčovou zložkou parfumu, je obklopený pomarančovými kvetmi a jazmínom v srdci. Hlavnú kompozíciu dodávajú ovocné príchute čiernej ríbezle, zatiaľ čo základ je príjemný, labužnícky a púdrový vďaka mandľovitým akordom z pralinky, pačuli a vanilky.  

 V  e-shope onlinovo.sk vám ponúkame možnosť cítiť sa naozaj krásne a štýlovo s našimi parfémami. Našou víziou je, aby každá zákazník / zákazníčka, ktorá sa rozhodne investovať do parfému, našla ten pravý, ktorý jej dodá sebadôveru a zvýši jej pohodu. A to všetko za bezkonkurenčné ceny a s osobitným prístupom.

Naša ponuka parfémov značky Yodeyma sa skladá z jedinečných a kvalitných vôní, ktoré sú inšpirované svetovo známymi vôňami, no zároveň sú originálne. 

Okrem toho vám ponúkame rôzne veľkosti a typy flakónov, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. V našom sortimente nájdete aj vône pre mužov, takže aj oni si môžu dopriať luxusné a kvalitné parfémy za rozumné ceny.

Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli nájsť ten správny parfém pre vás. Ak máte nejaké otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme s výberom a poradenstvom.

Ďakujeme vám, že ste si vybrali náš e-shop a tešíme sa na vaše objednávky. S našimi parfémami sa budete cítiť výnimočne, krásne a štýlovo.